beach holiday in Mauritius

Vilka är Travel For Life?

Upplev skönheten hos Sydafrika med hjälp av våra experter.

Exceptionell kvalitet, mycket för pengarna och konsekvent levererande är de grundpelare i allt som vi gör på Travel for Life. Framgången för vårt företag är byggd på dessa hörnstenar. Lyckliga kunder motiverar oss. Travel For Life är en sydafrikanskt baserad researrangör som grundades 2007 av Alexandra von Knorring och Adam Malmnäs. När företaget först startade var vårt fokus att

skapa den perfekta Sydafrika resan för våra kunder. Travel For Life har vuxit och nu kan vi erbjuda skräddarsydda resor, inte bara till Sydafrika utan även till länder runt omkring och till Mauritius. Vi har behållit våra grundvärderingar, och att "boka en resa med Travel For Life är som att ha en väns vän i Afrika".

drinks-in-Madikwe Impodimo

Alexandra & Adam

Passionerade ägare och grundare av Travel For Life.
Alexandra Malmnäs kommer från en väldigt internationell bakgrund; född i Schweiz, boendes i Nicaragua för en tid men spenderade mestadelen av sin barndom i Portugal. Precis som Adam så avslutade också Alexandra sin skoltid i Sverige, på Sigtuna skola, för att sedan studera internationella relationer på University of St Andrews i Skottland. Efter en kort vistelse i Stockholm flyttade hon till Sydafrika med Adam där de grundade Travel For Life.

Alexandra har rest hela sitt liv och hon är lite av en fri själ, som alltid letar efter nästa destination att utforska. Därför är Travel For Life mycket mer än bara hennes jobb, det är också hennes bästa hobby.
Adam Malmnäs föddes i Sverige men spenderade en stor del av sin barndom i Sydafrika innan han återvände till Sverige och avslutade sina studier vid Sigtuna skola. Efter det studerade han ekonomi och företag vid universitetet i Lund, i södra Sverige, och avslutade med doktorand studier vid Michael Smurfit Buisness School i Dublin.

Efter att ha arbetat ett par år vid ett IT företag i Stockholm flyttade han till Kapstaden tillsammans med Alexandra varvid de grundade Travel For Life 2007. Adam har alltid velat bygga sitt eget företag och hans passion för resande och Sydafrika var det som till slut gjorde att Travel For Life kom till liv.

Möt vårt team

En grupp av erfarna och dedikerade konsulter.
adam at Vic falls (1 of 1)

"Boka en resa med Travel For Life är som att ha en väns vän i Afrika"

Owner & Founder - Alexandra von Knorring
Hör gärna av dig till oss!

Våra specialiserade resebyråkonsulter är redo att hjälpa dig att bygga din ultimata drömsemester.

Kontakta oss