Dulini - Sabi Sands

Vår reseguide

All information du behöver om våra favoritdestinationer I Sydafrika

Södra Afrika är fullt av fantastiska destinationer och platser att utforska. På dessa sidor har vi skapat reseguider för våra favoritplatser i södra Afrika och här hittar du även reseguider till våra favoriter bland safariresmålen.

Då det finns så otroligt mycket att se och göra i södra Afrika är det helt omöjligt att klämma in allt på en enda resa. Vi hoppas att våra reseguider ger dig inspiration om alla saker du kan se och göra i denna underbara delen av världen. Kontakta oss så hjälper vi dig så gärna att skapa en skräddarsydd afrikansk semester helt anpassad för dig.

 

 

Destinationer

Läsa om alla våra destinationer i Sydafrika

Sydafrika är full av underbara och spännande platser att besöka. Nedan hittar du reseguider till våra favoritdestinationer i Sydafrika

Rhino at Shamwari
Safari Destinations

Read up about all of our safari destinations in Southern Africa.

Choosing a safari destination can be quite overwhelming as there are so many options available. Below you will find our favorite game reserves in Southern Africa to help you read up on your options and make an informed decision.

All our Safari Destinations

Owners lodge at Delaire
Våra utvalda hotell och safari lodger

Läs om våra favorit hotell och safari loger här.

Vi arbetar endast med hotell och safari loger som vi verkligen gillar, om vi inte tycker om ett hotell eller safari lodge så kommer vi inte att rekommendera de till dig! De sista 10 åren vi besökt ett stort antal hotell och safari loger i södra Afrika, men bara några få utvalda finns presenterade på vår webbsida.

"Tack för all er hjälp!"

Vi kom tillbaka i morse. Allt gick mycket smidigt. Vi hade en underbar resa och såg massor av djur.

Michael von Grey - USA

03/02/2016

Viktiga saker att komma ihåg

När du reser till Sydafrika

  • Se till att boka i god tid, om du reser över jul och nyår du bör boka minst 8 månader i förväg.
  • Om du reser med barn till Sydafrika se till att du är i besittning av ett så kallat Personbevis 120 med alla relationer” (= med utökad information om barnets föräldrar). Det kan beställas från Skatteverket, tel: 0771-567 567 (ej via nätet) och måste vara på engelska, samt ska vara stämplat och underskrivet av Skatteverket.
  • Om du reser till Sydafrika se till att ditt pass har minst 3 tomma sidor och att det är giltigt i minst 6 månader efter avresedatum.
  • Om du tänker åka på safari i ett malariaområde se till att prata med din läkare om malariaprofylax.
  • Kontrollera din tillåtna bagagevikt, de kan skilja sig mellan flyget till Sydafrika och inrikesflyg inom Sydafrika.

[Se FAQ här]

Boka resan för livet i dag!

Våra specialiserade reserådgivare väntar på att hjälpa dig att bygga din drömsemester.


* OBS: Vi behöver veta varje barns ålder vid tidpunkten för resan. Om du reser med barn kan du använda meddelandeområdet för att ge oss denna information.