Safari, Kapstaden och Vindistrikten – 10 dagar

Pris

ZAR 16,500.00*

16500 *price subject to season/exchange rate

Varaktighet

10 nätter

Land

  • South Africa

I detta 10 dagars paket ingår besök hos några av Sydafrikas höjdpunkter - Kapama Private Game Reserve, Kapstaden och Kapstadens vindistrikt.

Spendera 4 nätter på lyxiga Kapama River Lodge, med 2 dagliga safariturer och testa deras välkända bush-spa. Härifrån flyger du ner till Kapstaden där du kommer att tillbringa 4 nätter på rofyllda och bekväma Walden House. Efter att ha utforskat staden och dess omgivningar kör du till berömda vindistriken och tillbringar 2 nätter på Spier Wine Estate med massor av vinprovning.

 

 

 

Det här ingår i paketet:

  • 4 nätter på Kapama River Lodge, inklusive måltider och safariturer
  • 4 nätter på Walden House, inklusive frukost
  • 2 nätter på Spier Hotel, inklusive frukost
  • Alla resor till och från flygplatsen
  • Vänligen observera att varken internationella eller inrikesflygresor ingår i priset

Skräddarsydd resplan
Vänligen hör av dig till oss om du vill ändra på denna resplan, vi hjälper dig gärna att skräddarsy din afrikanska drömsemester.

Resans detaljer

En närme titt på din semester
kapama

Dag 1-5 Kapama River Lodge/Kapama Game Reserve

Din sydafrikanska semester börjar med 4 nätter i bushen på Kapama River Lodge. De dagliga aktiviteterna på Kapama börjar med safaritur på morgonen med kaffe och te. Efter en 3 timmars tur, som inkluderar mellanmål, återvänder du till lodgen för frukost. Spendera resten av morgonen med att koppla av på lodgen, njut av lunch och "afternoon tea", innan du åker ut på kvällens safaritur där du bjuds på kvällsdrink.

Safari till fots i bushen ingår också i priset, om du skulle vilja få uppleva ett riktigt nära möte med Kapamas vildmark och de mindre djuren. Det finns också möjlighet att få umgås med elefanter, åka luftballong och Hoedspruit Centre for Endangered Species är värt ett besök.

Ytterligare info:

Otrolig safari i ett "Big 5" viltreservat.

Fantastiskt spa i bushen.

Lyxigt boende.

Dag 5-9 Walden House/Cape Town

Tillbringa de nästa 4 dagarna i vackra Kapstaden. Walden House ligger i Tamboerskloof, en förort till Kapstaden, vid sluttningen av Signal Hill, och det är gångavstånd till massor av fantastiska restauranger och stadens centrum.

Det finns ett flertal sevärdheter där som man inte får missa, som t.ex. en tripp upp på Taffelberget (för en helt otrolig vy över staden och kusten), stränderna i Camps Bay och Clifton, V&A Waterfront, Cape Point, Kalk Bay och Simonstown, och stadens mittpunkt med Company's Gardens och de charmiga gatorna.

Ytterligare info:

Jättebra läge i Kapstaden.

Underbar service.

Väldigt bekväma rum.

Dag 9-11 Spier Hotel/Stellenbosch

Avsluta din semester i de vackra vindistrikten , på Spier Hotel. Spier ligger perfekt beläget när man är i vindistrikten - nära mängder av vingårdar och de historiska städerna Stellenbosch och Franschhoek.
Tillbringa din tid i vindistrikten med att upptäcka områdets vackra vingårdar, prova cafeerna i de historiska städerna Stellenbosch och Franschhoek och njut av vinprovning där du bor och avkopplande eftermiddagar vid poolen. Med över hundra vingårdar i området och massor av aktiviteter att välja mellan (som t.ex. cykelturer och ridturer), finns det ingen möjlighet att du blir uttråkad de sista 2 dagarna i Sydafrika.

Ytterligare info:

Bo på en historisk vingård.

Perfekt läge att utforska vindistriken från.

Väldigt romantiskt hotell.

Safari, Cape Town and Winelands
intresserade av detta paket?

Våra specialiserade reserådgivare väntar på att hjälpa dig att bygga din drömsemester.


* OBS: Vi behöver veta varje barns ålder vid tidpunkten för resan. Om du reser med barn kan du använda meddelandeområdet för att ge oss denna information.