Big 5 Safari och Stadsresa – 7 dagar

Pris

ZAR 28,500.00*

28500 *price subject to season/exchange rate

Varaktighet

7 nätter

Land

  • South Africa

Denna veckolånga semester i Sydafrika ger resenärerna möjligheten att uppleva både den vilda afrikanska bushen på Madikwe Game Reserve samt vackra Kapstaden. Detta är en perfekt kombination av en "Big 5" safari och storstadssemester.

Madikwe är ett malariafritt "Big 5" reservat i den norra deleb av Sydafrika. Reservatet är känt för sina duktiga guider och att uppleva en safari här är helt oförglömligt. Kapstaden ger kontrast till vildlivet, med ett pulserande stadscentrum, café kultur, härlig shopping och en mängd andra aktiviteter.

Detta ingår i paketet:

  • 3 nätter på Rhulani Safari Lodge, inklusive måltider och safariturer
  • 4 nätter på Victoria & Alfred Hotel, inklusive frukost
  • Transfer till och från flygplatserna
  • Vänligen notera att internationella och inrikes flyg inte ingår i priset

Skräddarsydd resplan
Vänligen hör av dig till oss om du vill ändra på denna resplan, vi hjälper dig gärna att skräddarsy din afrikanska drömsemester.

Resans detaljer

En närme titt på din semester
Table Mountain

Dag 1-4 Rhulani/Madikwe Game Reserve

När du ankommer till Johannesburg blir du mött av en chaufför som kör dig till Madikwe Game Reserve. Det tar ca 4-5 timmar.

Njut av 3 nätter i lyxiga stugor på Rhulani, med 2 dagliga safariturer, promenader i bushen och privata altaner och pooler. Vattenhålet som ligger nära Rhulani låter gästerna se djurlivet från komforten i lodgen.

Upplev en "Big 5" safari från Rhulanis öppna Land Cruisers, eller promenera med kunniga guider. Morgonturerna tar ca 3 timmar, guidad stjärnskådning finns också tillgängligt, och de som är intresserade av fågelskådning kommer att ha gott om möjligheter att se över 300 arter i reservatet. mellanmål och drycker serveras på safariturerna, och de fantastiska måltiderna på lodge kommer inte att göra dig besviken. Glöm inte att ta med kameran och varma kläder för tidiga morgnar.

Efter din morgonsafari och brunch på Rhulani kommer din chaufför att hämta dig och köra dig till flygplatsen i Johannesburg varifrån du flyger till Kapstaden för att fortsätta ditt äventyr i Sydafrika.

Ytterligare info:

Otrolig safari i ett "Big 5" viltreservat

Lyxigt boende med egna pooler

Malariafritt viltreservat

Dag 4-8 Victoria & Alefred Hotel/Cape Town

När du anländer till Kapstaden möts du av en chaufför som kommer att köra dig till hotellet på V&A Waterfront.

Avsluta din semester i Kapstaden, utforska centrum, njut av de vackra stränderna, se ut över staden från Taffelberget och upplev det stora utbudet av barer och restauranger. Att bo på V&A Waterfront ger dig gångavstånd till massor av aktiviteter, affärer, restauranger med mera.

Victoria & Alfred hotellet är ett lyxigt hotell som ligger i hamnen, med fantastisk utsikt över vattnet och bergen, nära Nelson Mandela Gateway (där båtturerna till Robben Island utgår från), Victoria Wharf köpcentrum, 2 Oceans Aquarium, fantastiska mat och hantverksmarknader, Greenpoint, Clifton och Camps Bay stränderna. Kliv-påkliv-av sightseeingbussarna avgår också från Waterfront och dessa är ett perfekt sätt att utforska staden, såväl som Constantias vinregion och Hout Bay. Vi rekommenderar också att du avsätter en dag och utforskar Cape Winelands (bara 45 minuter med bil) antingen via en guidad tur eller på egen hand.

Ytterligare info:

Perfekt läge i mitten av det livliga Waterfront

Fantastisk utsikt över hamnen och Taffelberget

Utmärkta restauranger och barer

trip outline
intresserade av detta paket?

Våra specialiserade reserådgivare väntar på att hjälpa dig att bygga din drömsemester.


* OBS: Vi behöver veta varje barns ålder vid tidpunkten för resan. Om du reser med barn kan du använda meddelandeområdet för att ge oss denna information.