Den ultimata sydafrikanska safarin – 9 dagar

Pris

ZAR 41,610.00*

41610 *price subject to season/exchange rate

Varaktighet

9 nätter

Land

  • South Africa

De som älskar djur och natur rekommenderas detta fantastiska paket: Den ultimata safarin i Sydafrika som innehåller 3 nätter med Rhino Walking Safaris på Plains Camp (och en natt utomhus), 3 nätter på romantiska Kambaku och 3 nätter på Arathusa Safari Lodge.

Denna resa innefattar några av de bästa ställena att se exotiska djur på i Sydafrika - den ikoniska Kruger National Park och två mycket bra och välkända privata viltreservat, Timbavati och Sabi Sands Game Reserve. Fyllt med spännande och oförutsägbara möjligheter att se vilda exotiska djur så kommer denna kombination av safari till fots och traditionella safariturer inte att lämna någon naturälskare otillfredsställd. 

Denna resa är också ett spännande och unikt smekmånadsalternativ, då Plains Camp och Arathusa är

 

 

 

otroligt romantiska. Lägg märke till att detta paketet är speciellt utformat för riktiga safari entusiaster och vissa smekmånadspar kanske kan tycka att det är lite för mycket safari i detta paket. Så vi rekommenderar er i så fall att titta på några av våra andra alternativ för smekmånad.

Vänligen hör av dig till oss om du vill ändra på denna resplan, vi hjälper dig gärna att skräddarsy din afrikanska drömsemester.
 
Observera att detta semesterpaket inte inkluderar flygresor eller resor till och från flygplatsen, vi lägger gärna till det åt er när vi vet var ni reser från och när ni vill åka hem.

Resans detaljer

En närme titt på din semester
Plains Camp Walking Safari

Dag 1-4 Plains Camp/Kruger National Park

Den första delen av din semester vandrar och sover du under stjärnorna.
Rhino Walking Safari har skapat särskilda vandringsleder genom ett område i Kruger, du får en guide som är expert och som hjälper dig att spåra och lär dig mer om de olika arterna av djur som finns i Krugerområdet.
Du kommer att bo på Plains Camp, ett safariläger i pinjärstil i Kruger National Park. Plains Camp har 4 tält och stora altaner som man kan se djuren från. Denna delen av resan kombinerar bekvämt boende och förstklassig service med spänningen med av att vandra i den afrikanska bushen och spåra noshörningar och djurlivet.

Om vädret tillåter kommer du också att få möjligheten att få uppleva en övernattning ute i den afrikanska bushen.

Ytterligare info:

Bästa safarin till fots i Kruger Park.

Safariboende i upptäcksresandestil.

Otrolig övernattning ute i bushen.

Dag 4-7 Kambaku/Timbavati

Flytta från den stora Kruger Park till det mindre och mer exklusiva Timnavati Game Reserve.

Här kommer du att bo på den mindre och mer intima Kambaku Safari Lodge. Detta läger ligger i Timbavati Game Reserve, ett fantastiskt privat viltreservat som gränsar med Kruger. Detta gör att djuren kan röra sig obehindrat i båda reservaten, vilket gör safariturerna spännande och oförutsägnara.

Timbavati är hem till de utrotningshotade vita lejonen, vilket gör denna safari extra speciell. 40 sorters djur och 360 typer av fåglar håller gästerna upptagna och underhållna hela tiden på Timbavati. Detta är den perfekta mellanlandningen på en safarisemester.

Ytterligare info:

Safarlodgen sköts av ägaren själv.

Otroligt varm gästfrihet.

Fantastisk ställe att se vilda djur på.

Dag 7-10 Arathusa/Sabi Sands

Från Timbavati fortsätter du din sydafrikanska safari i närliggande Sabi Sands Game reserve. Här bor du i Arthusa vilket ligger i den norra delen av reservatet.

Arathusa har ett stort vattenhål och är en vacker traditionell lodge som ligger perfekt till för att kunna se vilda djur från altanerna. Denna lyxiga lodge är ett perfekt ställe att avsluta din safarisemester på, med ett fantastiskt spa och middagar utomhus i deras "boma".

Här erbjuds också dagliga safariturer och Sabi Sands är känd som ett av de främsta reservaten i Sydafrika för att se massor av vilda djur. Arathusa ligger i en region där man se otroligt mycket olika sorters fåglar, så fågelälskare kommer att tycka om denna delen av Sabi Sand. Något som också är väldigt spännande är att man ofta ser leoparder här, vilket är ett stort plus för Arathusa, då leoparder är de skyggaste av de "Big 5" och ett djur man sällan ser.

Ytterligare info:

Underbart spa i bushen.

Fantastiska möjligheter att se djur från lodgen.

Ett av de bästa ställena i Sydafrika att se vilda djur på.

safari map
intresserade av detta paket?

Våra specialiserade reserådgivare väntar på att hjälpa dig att bygga din drömsemester.


* OBS: Vi behöver veta varje barns ålder vid tidpunkten för resan. Om du reser med barn kan du använda meddelandeområdet för att ge oss denna information.