7 Dagar i Sydafrika – Prisvärd Lyx

Pris

ZAR 25,500.00*

25500 *price subject to season/exchange rate

Varaktighet

7 nätter

Land

  • South Africa

Denna korta semester i Sydafrika innehåller två av de mest populära resmålen för turister - Kapstaden och safari i Kruger Park området.

Börja din resa med 4 nätter i Kapstaden, på det centrala Waterfront Marina. 4 dagar ger gästerna tillräcklig med tid att uppleva Kapstadens centrum och omgivningar; ett besök till Cape Winelands rekommenderas verkligen. Från Kapstaden flyger gästerna norrut via Johannesburg till Timbavati Private Game Reserve där de kommer att tillbringa 3 nätter på den lyxiga safarilodgen Motswari.

Detta innehåller paketet:

  • Hyrbil från Grupp B i Kapstaden 
  • 4 nätter på Waterfront Marina 
  • Transfer till Motswari i Timbavati Private Nature Reserve 
  • 3 nätter på Kambaku River Sands, inklusive 2 dagliga safariturer och måltider
  • Inträdesavgift till Timbavati
  • Vänligen notera att internationella och inrikes flyg inte ingår i priset

Skräddarsydd resplan
Vänligen hör av dig till oss om du vill ändra på denna resplan, vi hjälper dig gärna att skräddarsy din afrikanska drömsemester..

Resans detaljer

En närme titt på din semester
Table Mountain

Dag 1-5 Waterfront Marina/Cape Town

När du ankommer till Kapstadens internationella flygplats kommer du att hämta din hyrbil och köra in till staden (tar ca 40 minuter). I Kapstaden bor du på det vackra lyxiga lägenhetshotellet Waterfront Marina.

Waterfront Marina är en perfekt bas för att uppleva Kapstaden. Dina 4 dagar i Kapstaden ger dig tid att utforska staden såväl som Cape Winelands. När du besöker Cape se till att inte missa Waterfront, Taffelberget, Cape Point, Camps Bay (stränder) såväl som de fantastiska vingårdarna i Stellenbosch och Franschhoek.

Travel for Life kommer självklart att ordna restaurangreservationer på de främsta restaurangerna i Kapstaden och om du vill spela gold, arrangerar vi "tee off times" på de bästa golfkurserna i Kapstaden och Cape Winelands.

Ytterligare info:

Otroligt fina och lyxiga lägenheter

Bra läge i V&A Waterfront

Perfekt bas för att utforska Kapstaden och dess omgivningar

Dag 5-8 Kambaku River Sands/Timbavati Private Game Reserve

Efter frukosten flyger du från Kapstaden till Hoedspruit. När du kommer fram till flygplatsen i Hoedspruit möts du av en chaufför som kör dig till Kambaku River Sands i Timbavati Private Nature Reserve. Det är en ca 40 minuters lång bilresa som mestadels går genom viltreservatet. Du kommer att tillbringa 3 nätter på det ljuvliga Kambaku River Sands, här har du chansen att uppleva en fantastisk safari och du kommer att komma väldigt nära djuren.

Safariturer i soluppgången och solnedgången kommer att ge dig gott om möjligheter att se det fantastiska djurlivet, inklusive de "Big 5".

Den sista dagen, efter din morgonsafari och härliga frukost, kommer en chaufför att hämta dig och köra dig till flygplatsen i Hoedspruit där du kommer att flyga till Johannesburg med gott om tid att hämta ditt bagage och checka in till flyget som tar dig hem igen.

Ytterligare info:

Fantastisk safari i ett av de bästa viltreservaten i Sydafrika

Vackert och lyxigt boende

Några av de bästa guiderna i branschen

7 Nights South Africa – Affordable Luxury
intresserade av detta paket?

Våra specialiserade reserådgivare väntar på att hjälpa dig att bygga din drömsemester.


* OBS: Vi behöver veta varje barns ålder vid tidpunkten för resan. Om du reser med barn kan du använda meddelandeområdet för att ge oss denna information.