Det bästa av Sydafrika – 12 dagar

Pris

ZAR 46,750.00*

46750 *price subject to season/exchange rate

Varaktighet

12 nights

Land

  • South Africa

Detta fantastiska paket erbjuder resenärerna några av Sydafrikas finaste höjdpunkter - safari på Sabi Sands, Kapstaden, den vackra kusten och valskådning i Hermanus och det pittoreska Cape Winelands.

Upplev djurlivet och naturen på Sabi Sands Private Game Reserve innan ni flyger till kosmopolitiska Kapstaden. Avsluta er resa med två dagar var i härliga Hermanus och det berömda Winelands.

Detta ingår i paketet:

  • 3 nätter på Chitwa Chitwa, inklusive måltider och safariturer
  • 4 nätter på Queen Victoria, inklusive frukost
  • 2 nätter på Birkenhead House, inklusive måltider
  • 2 nätter på Majeka House, inklusive frukost 
  • Alla transfers till och från flygplatsen
  • Vänligen lägg märke till at varken internationella eller inrikesflyg ingår i priset

Skräddarsydd resplan
Vänligen hör av dig till oss om du vill ändra på denna resplan, vi hjälper dig gärna att skräddarsy din afrikanska drömsemester..

Resans detaljer

En närme titt på din semester

Dag 1-4 Chitwa Chitwa/Sabi Sands

Sabi Sands är ett av Sydafrikas främsta safariresmål. Då de gränsar till Kruger National Park är djurlivet i området mycket stort vilket gör safariturer väldigt spännande och oberäkneliga.
Chitwa Chitwa är en av de mest romantiska och exklusiva safarilodgerna i Sydafrika. Boendet är lyxigt och safariturerna fantastiska.
Din vistelse på Chitwa Chitwa inkluderar 2 dagliga safariturer, med te och kaffe på morgonturen och kvällsdrink och snacks på kvällsturen. Vid sidan av safariturer kan gästerna också gå på bushpromenader när det finns tillgängligt - ett fantastiskt sätt att se de mindre djuren som man ofta missar när man gör turer i fordon. Måltiderna på lodgen är alltid otroligt goda och alla önskemål kan bli tillgodosedda.

Ytterligare info:

Otrolig safari i Sabi Sands

Underbart boende i bushen

Fantastiska guider

Dag Day 4-8 Queen Victoria Hotel/Cape Town

Chitwa Chitwa är en av de mest romantiska och exklusiva safarilodgen i Sydafrika. Boendet är lyxigt och safariturerna fantastiska.

Din vistelse på Chitwa Chitwa inkluderar 2 dagliga safariturer, med te och kaffe på morgonturen och kvällsdrink och snacks på kvällsturen. Vid sidan av safariturer kan gästerna också gå på bushpromenader när det finns tillgängligt - ett fantastiskt sätt att se de mindre djuren som man ofta missar när man gör turer i fordon. Måltiderna på lodgen är alltid otroligt goda och alla önskemål kan bli tillgodosedda.

Från Sabi Sands flyger du ner till Kapstaden och bor där 4 dagar. Här bor du i livliga V&A Waterfront, på hotellet Queen Victoria. Att bo i Waterfront gör att du har gångavstånd till massor av restauranger, roliga aktiviteter och möjlighet till massor av shopping.

Från Waterfront kan du ta en båt ut till Robben Island, kryssningsbåtar och till och med helikoptrar åker runt halvön. En kort biltur tar dig till Company's Gardens med massor av skojiga caféer som är utspridda runt om de fascinerande gatorna i Kapstadens centrum. Linbanestationen som tar dig upp till Taffelberget är också bara ett par minuters biltur bort, så är även stränderna i Clifton och Camps Bay. Vi rekommenderar också att du åker ut till Cape Point och på vägen dit passerar du de vackra städerna Kalk Bay och Simonstown.

Ytterligare info:

Fantastiskt boende i V&A Waterfront

Exklusivt hotell

Otroligt bra service

Dag 8-10 Birkenhead House/Hermanus

När du varit i Kapstaden kör du ca 2 timmar till den charmiga staden Hermanus som är Sydafrikas valskådningscenter. I Hermanus kan man se valar från land (och från båtturer), där finns fantastiska restauranger, vingårdar runt omkring, charmiga lokala marknader och massor av andra aktiviteter.

Birkenhead House ger dig en lyxig utgångspunkt att utforska Hermanus och omgivningarna ifrån. Att se på valar från hotellet är fantastiskt och det härliga poolområdet är en fridfull och vacker plats att koppla av på.

Ytterligare info:

Otroliga rum

Underbar vy över havet

Romantiskt och exklusivt

Dag 10-12 Majeka House/Stellenbosch

Avsluta din resa i Sydafrika i det pittoreska Winelands, på ett lyxhotell vid namn Majeka House. Det ligger i utkanten av Stellenbosch och i närheten ligger gott om vingårdar som t.ex. Waterford, Declaire Graff, Tokara, Rustenberg, Jordan med flera.

Dina 2 sista nätter i landet spenderar du med att koppla av i Winelands, njuter av otroliga vyer och fina viner från över hundra vingårdar i området. Från Stellenbosch kör du över Helshoogte passet till historiska Franschhoek (ca 30 minuter med bil) och besöker vingårdarna i området. Förutom vinprovning kan man promenera runt i de vackra städerna Stellenbosch och Franschhoek där det finns en uppsjö av pittoreska caféer, gator kantade av träd och intressanta butiker.

Ytterligare info:

Ljuvliga rum

Fantastiska restauranger

Perfekt läge att utforska Winelands

best of south africa
intresserade av detta paket?

Våra specialiserade reserådgivare väntar på att hjälpa dig att bygga din drömsemester.


* OBS: Vi behöver veta varje barns ålder vid tidpunkten för resan. Om du reser med barn kan du använda meddelandeområdet för att ge oss denna information.