Close

Sydafrikanska Höjdpunkter – 10 dagar

Pris

ZAR 26,500.00*

26500 *price subject to season/exchange rate

Varaktighet

10 nights

Land

  • South Africa

Sydafrika är ett underbart land att uppleva en fantastisk semester i, med en stor variation av landskap och aktiviteter. Denna prisvärda 10 dagars resa inkluderar en underbar 4 dagars safari i Timbavati Private Game Reserve, 4 dagars vistelse i Kapstaden samt 2 dagar i vackra Cape Winelands.

Det här ingår i paketet:

  • 4 nätter på Kambaku Safari Lodge i Timbavati Private Game Reserve, inklusive safariturer och måltider.
  • 4 nätter på Victoria & Alfred hotell i Kapstaden, inklusive frukost.
  • 2 nätter på Spier i Stellenbosh, inklusive frukost.
  • Tur och retur transfer från Hoedspruit till Kambaku Safari Lodge.
  • Inträde till Timbavati
  • 6 dagar av hyrbil från grupp B.

Skräddarsydd resplan
Vänligen hör av dig till oss om du vill ändra på denna resplan, vi hjälper dig gärna att skräddarsy din afrikanska drömsemester.

Resans detaljer

En närme titt på din semester

Dag 1-4 Kambaku Safari Lodge/Timbavati

När du ankommer till Johannesburg byter du till ett inrikesflyg till Hoedspruit. På Hoedspruits flygplats blir du upphämtad och körs till Kambaku Safari Lodge i Timbavati. Här kommer du att spendera 3 nätter och få uppleva en otrolig safari i ett viltreservat där "Big Five" kan beskådas. Detta är en rustik men väldigt romantisk safarilodge. Stugorna har egna en-suite badrum, en himmelsäng för 2 personer med myggnät och fantastisk utsikt.
På Kambaku kommer du att kunna åka på safariturer på morgnarna och på kvällarna, då det är de bästa tidpunkterna på dagen att få se djuren, särskilt medlemmarna i Big Five. Under dagen kan det bli ganska varmt så då har du chansen att koppla av och njuta av lodgens vackra lokaler och skuggiga gemensamma utrymmen.
De gäster som skulle vilja gå på äventyr i bushen kan göra det på en guidad safari till fots med guide. Det är en fantastisk upplevelse där man får ta del av den magnifika skönheten och storheten av den afrikanska bushen.
Att göra en safaritur till fots är en fantastisk upplevelse och du kommer att se mycket mer av de mindre djuren som man ofta missar när man åker i ett fordon. Det är också en väldigt respektingivande känsla att hamna ansikte mot ansikte med några av de större afrikanska djuren när man gör en safari till fots.

Ytterligare info:

Otrolig safari i Timbavati

Underbart varm och vänlig service

Fantastiska guider

Dag Day 4-8 Victoria & Alfred Hotel/Cape Town

Efter en härlig frukost och en sista morgonsafari kommer du att lämna denna underbara platsen och bli upphämtad och körd till flygplatsen i Hoedspruit varifrån du kommer att flyga till Kapstaden via Johannesburg.
Vid ankomsten till Cape Town International Airport kommer du att få tillgång till din hyrbil och köra in till staden (ca 40 minuters bilresa). I Kapstaden bor du på Victoria & Alfred Hotel i Waterfront. Victoria & Alfred Hotel ligger vid vattnet bredvid den vackra hamnen med utsikt över bergen och är ett perfekt ställe att utforska Kapstaden från.
Du kommer att tillbringa 5 dagar i Kapstaden vilket ger dig tid att utforska staden och Cape Winelands. När du befinner dig i Kapstaden får du inte missa sevärdheter som V & A Waterfront, det berömda Taffelberget, hisnande Cape Point och självklart spektakulära Camps Bay där du njuter av solnedgången med en cocktail.
Åk med bilen till Cape Point, och njut av de hisnande vyerna där. Kör via Hoet Bay till det vackra Chapmans Peak. Cape Point är ett härligt ställe och det är perfekt att stanna där för lunch, på väg tillbaka mot Kapstaden rekommenderar vi att du besöker pingvin kolonin vid Boulders Beach i Simons Town. Gör också ett stopp i Constantia Winelands på Groot Constantia och Eagles Nest.
Njut av en morgon i V & A Waterfront och missa inte färjeturen till Robben Island.

Ytterligare info:

Perfekt läge i V&A Waterfront

Mycket bra service

Bra läge att utforska Kapstaden frånDag 8-10 Spier/Stellenbosch

Spendera dina sista dagar i Sydafrika med att utforska Cape Winelands. I närheten av Spier finns det många stora vingårdar och underbara restauranger. Vi rekommenderar att du åker ut till så många gårdar som möjligt - missa inte Tokara, Ernie Els, Waterford, Jordan och Rustenberg när du är i Stellenbosh. Kör ut över Helshoogte passet till Franschoek, stanna till vid vingårdarna La Motte, Antonij Ruper, La Petite Ferme och Haute Cabriere.
Aktiva resenärer kan cykla, åka segway och ta en ridtur på vingårdarna. Det finns också mycket att upptäcka i de historiska städerna Stellenbosch och Franschhoek, båda kantas av pittoreska kaféer, butiker, konstgallerier, museer och mycket mer.

Sista dagen kör du en enkel biltur ut till Kapstadens internationella flygplats som du sedan flyger hem från.

Ytterligare info:

Beläget på en historisk vingård

Fantastiska restauranger

Perfekt läge att utforska Winelands från

stänga & fortsätta surfa

intresserade av detta paket?

Våra specialiserade reserådgivare väntar på att hjälpa dig att bygga din drömsemester.


* OBS: Vi behöver veta varje barns ålder vid tidpunkten för resan. Om du reser med barn kan du använda meddelandeområdet för att ge oss denna information.

Close