Smekmånad i Sydafrika – 9 dagar

Pris

ZAR 18,500.00*

18500 *price subject to season/exchange rate

Varaktighet

9 nights

Land

  • South Africa

Denna prisvärda smekmånad i Sydafrika innehåller en romantisk safariresa följt av en vistelse i vackra Kapstaden och Cape Winelands.

Börja er romantiska smekmånad i Sydafrika med 3 nätter på underbara Kapama Private Game Reserve. Med avskilda och lyxiga tält och 2 safariturer om dagen är denna utflykt till bushen både romantisk och spännande. Sen flyger ni ner till Kapstaden och bor 4 nätter på det charmiga gårdshotellet Walden House, som ligger nära allt det bästa Kapstaden har att erbjuda. Och slutligen åker ni på en 40 minuters bilresa till Stellenbosh och utforskar den fantastiska Winelands regionen.Det här ingår i paketet:

  • 3 nätter på Kapama Buffalo Camp, inklusive måltider och safariturer
  • 4 nätter på Walden House, inklusive frukost 
  • 2 nätter på Spier, inklusive frukost 
  • Alla resor till och från flygplatsen
  • Vänligen observera att varken internationella eller inrikesflygresor ingår i priset

Skräddarsydd resplan
Vänligen hör av dig till oss om du vill ändra på denna resplan, vi hjälper dig gärna att skräddarsy din afrikanska drömsemester.

Resans detaljer

En närme titt på din semester
Cape Town

Dag 1-4 Kapama Buffalo Camp/Kapama Game Reserve

Börja ditt sydafrikanska äventyr med 3 nätter på Kapama Buffalo Camp, åk på dagliga safariturer, ät god mat och bo i lyxiga omgivningar i bushen. Kapams pris inkluderar 2 dagliga safariturer. Kapama är ett "Big 5" reservat så håll utkik efter lejon, elefanter, leoparder, noshörningar och bufflar. Morgonturerna åker ut tidigt, ca 5.30 så drick te eller kaffe och ät rusks (ensydafrikansk specialite) så du värmer up innan det bär av. Bortsett från "Big 5" finns det mycket mer djur, inklusive många arter av fåglar. Se till att du tar med kameran och varma kläder. Ni kommer att stanna till för mellanmål och en varm dryck innan ni åker tillbaka till lodgen.

Buffalo Camp består av 10 lyxiga tält, idealiskt för par med romantiskt boende och intim atmosfär.

Ytterligare info:

otroliga safariturer i ett privat viltreservat i Kruger Park området

Lyxiga tält med luftkonditionering på sommaren och elektriska filtar på vintern

Middagarna serveras i en utomhus "boma" omkring en sprakande brasa och frukostarna serveras i ett halmklätt kapell

Dag Day 4-8 Walden House/Cape Town

Avsluta din semester med 4 dagar i vackra Kapstaden.

Ett av de bästa sätten att se staden är att åka på de röda sightseeing bussarna övre däck. Börja resan från V&A Waterfront och välj antingen den röda eller blå turen. Man kan hoppa av och på när man vill, vilket ger dig gott om tid att urforska ställen som Kirstenbosch Botanical Gardens, World of Birds, Mariner’s Wharf, Constantia’s beautiful vingårdar och mycket mer. Se till att du åker ut till Cliftons och Camps Bays stränder, ta en tur till toppen av Taffelberget, utforska Robben Island, promenera genom Company Gardens och Green Market Square, och besök de exklusiva och intressanta butikerna på Long Street.


Walden House ligger i Tamboerskloof, en förort till Kapstaden, idealiskt beläget för att utforska staden och omgivningarna, och inom ett par kilometer finns Taffelberget, Camps Bay och V&A Waterfront.

Ytterligare info:

Privat och lugnt, trots att det ligger på gångavstånd från centrum

Intimt och charmigt

Vacker smekmånadssvit med egen ingång upp till balkongen och otrolig utsikt över bergen

Dag 8-10 Spier Hotel/Stellenbosch

Avsluta smekmånaden i den vackra Winelandsregionen, på Spier Wine Estate. Spier är beläget nära den historiska staden Stellenbosch och bara några minuter bort har du ändlösa mängder av excellenta vingårdar.

Winelands har stora gröna gräsmattor, rustika källare, ekar som skuggar terrasserna och otroliga vyer. Spendera dina 2 dagar här med att utforska denna pittoreska regionen. Stellenboschs historiska stad har massor av cafeer och fantastiska restauranger. Åk över Helshoogte passet och efter ca 30 minuter har du kommit fram till Franschhoek, en annan vacker stad i Winelands. Välkända vingårdar i denna regionen är La Motte, Haute Cabriere, Asara, Clos Malverne, Jordan, Tokara, Rustenberg och Dombeya (och många fler).

Ytterligare info:

Vackert hotell på en vingård i Stellenbosch

Perfekt läge för att utforska Cape WInelands

Det stora området har massor av restauranger och delikatessbutiker för picknicks

Map of holiday package
intresserade av detta paket?

Våra specialiserade reserådgivare väntar på att hjälpa dig att bygga din drömsemester.


* OBS: Vi behöver veta varje barns ålder vid tidpunkten för resan. Om du reser med barn kan du använda meddelandeområdet för att ge oss denna information.