Lyxig Semester i Sydafrika – 7 dagar

Pris

ZAR 41,800.00*

41800 *price subject to season/exchange rate

Varaktighet

7 nights

Land

  • South Africa

Det underbara med Sydafrika är att det är ett så mångfaldigt land i så många aspekter att på en kort resa, som detta 7 dagars lyxpaket, kommer du garanterat att ha en spektakulär upplevelse. Från att njuta av livfulla Kapstaden till lugnet och stillheten i den afrikanska bushen på din 3 dagars safari. Denna 7 dagars resa till Sydafrika kommer definitivt att låta dig uppleva det bästa landet har att erbjuda. 

Detta ingår i paketet:

  • 4 nätter på Clarendon Bantry Bay, inklusive frukost
  • 3 nätter på Sabi Sands Selati, inklusive 2 dagliga safariturer och alla måltider
  • Inträdesavgift till Sabi Sands
  • Transfer till och från flygplatsen
  • Vänligen notera att internationella och inrikes flyg inte ingår i priset

Skräddarsydd resplan
Vänligen hör av dig till oss om du vill ändra på denna resplan, vi hjälper dig gärna att skräddarsy din afrikanska drömsemester.

Resans detaljer

En närme titt på din semester

Dag 1-4 Clarendon Bantry Bay/Cape Town

När du har landat tryggt i Kapstaden åker du transfer till unika och lyxiga Clarendon Bantry Bay. Detta hotell erbjuder fantastiska vyer över Atlanten från sina balkonger. Hotellet ligger bara en kort biltur från centrumet av staden och där ligger livliga Long Street , Green Market Square och små gator fyllda med caféer, bokaffärer, butiker och mycket mer.

Några ställen man måste uppleva är Taffelberget, V&A Waterfront, solnedgången från Signal Hill, Company's Gardens, Cape Point, Camps Bay och Cliftons stränder, Constantia Winelands och Robben Island. Sightseeingbussarna i staden är ett av de bästa sätten att utforska Kapstaden och omgivningarna på som t.ex. Constantia, Hout Bay, kustvägen till Camps Bay, Clifton och Greenpoint.

Ytterligare info:

Bo på ett vackert hotell

Otrolig service

Fantastiskt läge i Kapstaden

Dag Day 4-8 Sani Sabi Selati/Sabi Sands Game Reserve

En 2,5 timmars flygtur tar dig från Cape till Nelspruit. När du kommer fram till Nelspruit kommer en chaufför att köra dig till berömda Sabi Sands Game Reserve där du kommer att tillbringa 3 oförglömliga dagar på safari. Korsa det afrikanska landskapet på jakt efter de "Big 5" och andra exotiska djur och koppla av i den bekväma lodgen med sina fantastiska faciliteter.

Morgnarna på Selati börjar tidigt med kaffe eller te och en safaritur i soluppgången. Om du vill kan du även gå på en safari till fots i bushen med en guide och därefter serveras det lunch och "afternoon tea". Avsluta en härlig dag av djurliv med en kvällssafaritur och middag i deras "boma" eller matsal.

Efter en avslappnande och god frukost på lodgen, och när du åkt ut på din sista safaritur, blir du körd till Sabi Sands flygplats där din resa hem börjar.

Ytterligare info:

Underbar safari i ett av de bästa viltreservaten i Sydafrika

Liten och romantisk safarilodge

Duktiga, kunniga guider

Luxury Getaway in South Africa – 7 nights
intresserade av detta paket?

Våra specialiserade reserådgivare väntar på att hjälpa dig att bygga din drömsemester.


* OBS: Vi behöver veta varje barns ålder vid tidpunkten för resan. Om du reser med barn kan du använda meddelandeområdet för att ge oss denna information.