Lyxig Safari och utforska Kapstaden – 7 dagar

Pris

ZAR 20,500.00*

20500 *price subject to season/exchange rate

Varaktighet

7 nights

Land

  • South Africa

Tillbringa en vecka i fantastiska Sydafrika, utforska den djurrika vildmarken i Kapama Private Game Reserve, och den pulserande kosmopolitiska staden Kapstaden. På bara 7 dagar får du i denna paketresa uppleva delar av det bästa Sydafrika har att erbjuda, som en lyxig "big 5" safari och vistelse i Kapstaden.

Kapama Private Game Reserve är ett av landets finaste viltreservat, med "big 5" och massor av andra vilda djur, erfarna guider, åka luftballong, umgås med elefanter och mycket mer. I motsats till den afrikanska bushen är Kapstaden en livlig och modern hamnstad som erbjuder massor av historisk sightseeing, otroligt vacker natur och det finns gott om caféer och uteställen.

 

Det här ingår i paketet:

  • 3 nätter på Kapama River Lodge i en standardsvit, inklusive måltider och safariturer
  • 4 nätter på Cape Heritage i ett standardrum, inklusive frukost  
  • Alla resor till och från flygplatsen
  • Vänligen observera att varken internationella eller inrikesflygresor ingår i priset

Skräddarsydd resplan
Vänligen hör av dig till oss om du vill ändra på denna resplan, vi hjälper dig gärna att skräddarsy din afrikanska drömsemester.

Resans detaljer

En närme titt på din semester

Dag 1-4 Kapama River Lodge/Kapama Game Reserve

Börja ditt sydafrikanska äventyr med 3 nätter på Kapama River Lodge, åk på dagliga safariturer, ät god mat och njut av lyxigt boende i bushen. I priset för Kapama ingår det två safariturer om dagen. Kapama är ett "Big 5" reservat så håll utkik efter lejon, noshörningar, elefanter, leoparder och bufflar. Morgonturen börjar tidigt, ca 5.30 så njut av te, kaffe och "rusks" (en sydafrikansk specialitet) och värm upp innan ni ger er av. Det finns många fler sorters djur än "Big 5", bl.a. massor av olika sorters fåglar. Se till att du tar med dig kameran och varma kläder. Under turen gör man ett stopp för lite snacks och varma drycker innan ni återvänder till lodgen för frukost.
ledig tid på River Lodge kan man spendera vid någon av poolerna, njuta av en behandling på spaanläggningen eller koppla av i loungerna. Klockan 3.30 serveras det eftermiddags te innan man åker ut på den andra safarituren. På eftermiddagsturen blir ni serverade en kvällsdrink i bushen - ett härligt sätt att avsluta dagen med att koppla av och titta på djuren samtidigt som solen går ner över reservatet. Fordonet kör tillbaka till lodgen runt 7 på kvällen vilket ger dig en möjlighet att se nattdjuren innan ni kommer hem och får njuta av en underbar middag.
Safari till fots i bushen ingår också i priset, om du skulle vilja få uppleva ett riktigt nära möte med Kapamas vildmark och de mindre djuren. Det finns också möjlighet att få umgås med elefanter (mot en extra kostnad) och Hoedspruit Centre for Endangered Species är värt ett besök (också mot extra kostnad). Om du är intresserad av fotografering kan du åka på fotosafari och det finns också luftballongsturer som avgår från Hoedspruit.

Ytterligare info:

Fantastiska möjligheter att se de vilda djuren i ett privat viltreservat i Kruger Parks området

Härligt spa i bushen

Lyxigt boende

Dag 4-8 Cape Heritage Hotel/Cape Town

Avsluta din semester med 4 dagar i vackra Kapstaden. Cape Heritage ligger på Bree Street, nära flera av Kapstadens bästa attraktioner och bara 5-10 minuter från V&A Waterfront. På gångdistans från hotellet finns det ett stort utbud av mycket bra barer och restauranger med massor av olika sorters matsedlar.
Ett av de bästa sätten att se staden är att åka på de röda sightseeing bussarnas övre däck. Börja resan från V&A Waterfront och välj antingen den röda eller blå turen. Man kan hoppa av och på när man vill, vilket ger dig gott om tid att utforska ställen som Kirstenbosch Botanical Gardens, World of Birds, Mariner’s Wharf, Constantia’s beautiful vingårdar och mycket mer. Se till att du åker ut till Cliftons och Camps Bays stränder, ta en tur till toppen av Taffelberget, utforska Robben Island, promenera genom Company Gardens och Green Market Square, och besök de exklusiva och intressanta butikerna på Long Street.
Vi råder dig också till att avsätta en dag för att utforska Cape Winelands som ligger i närheten. Antingen kan du ta dig dit själv med bil eller så kan du ta en guidad tur. Bara 45 minuter med bil tar dig till hjärtat av det vackra Winelands området och de pittoreska historiska städerna Franschhoek och Stellenbosch.

Ytterligare info:

Jättebra placerat i Kapstaden

Litet och intimt hotell

Underbar service

Luxury safari and Cape Town
intresserade av detta paket?

Våra specialiserade reserådgivare väntar på att hjälpa dig att bygga din drömsemester.


* OBS: Vi behöver veta varje barns ålder vid tidpunkten för resan. Om du reser med barn kan du använda meddelandeområdet för att ge oss denna information.