Det bästa av Västra Kapprovinsen – 9 dagar

Pris

ZAR 31,600.00*

31600 *price subject to season/exchange rate

Varaktighet

9 nätter

Land

  • South Africa

Västra Kapprovinsen (Western Cape) är höjdpunkten för många under en semester i södra Afrika. Paketet är utformat så att kunderna kan uppleva det bästa av Kapstaden, Hermanus och Kapstadens vindistrikt. I denna resa utforskar du de mest intressanta delarna av Västra Kapprovinsen och du bor på några av de bästa hotellen i området.

Det här är den ultimata resan för att själv köra runt i hyrbil och utforska men om du föredrar att bli hämtad och lämnad på flygplatsen och att ha en guide som kör dig, kan vi givetvis ordna det istället för hyrbil.

Det här ingår i paketet:

  • 4 nätter på One & Only i Kapstaden 
  • 2 nätter i Grootbos Private Nature Reserve
  • 3 nätter på Babylonstoren Farm Hotel
  • 10 dagar av hyrbil från grupp C (Toyota Corolla eller liknande, manuell)


Skräddarsydd resplan
Vänligen hör av dig till oss om du vill ändra på denna resplan, vi hjälper dig gärna att skräddarsy din afrikanska drömsemester.

Resans detaljer

En närme titt på din semester
cape town

Dag 1 -5 One & Only Hotel/Cape Town

När du anländer till flygplatsen i Kapstaden hämtar du upp din hyrbil och kör in till Kapstaden vilket tar ca 30 minuter.
I Kapstaden bor du på det vackra One & Only Cape Town hotellet, som ligger mitt i V&A Waterfront där det finns massor av underhållning och ett stort shoppingcenter.
The One & Only är utan tvekan det bästa hotellet i Kapstaden, deras rum är rymliga och otroligt lyxiga och servicen är fantastisk. The One & Only har 2 utmärkta restauranger, ett enormt poolområde och en fantastisk spaanläggning. Poolområdet är ett härligt ställe att koppla av på under sommaren efter att man har utforskat Kapstaden och haft en hektiskt dag.
I Kapstaden har du 4 dagar på dig att utforska området. Se till att du inte missar att åka linbana upp till Taffelberget, utforska staden, åka till stranden i Camps Bay, besöka Robben Island och köra ner till Cape Point och se pingvinerna på Boulders Beach. Om du vill att vi ska ordna en privat guide som kan visa dig en del av dessa platser, så gör vi självklart det.

Ytterligare info:

Bo på V&A Waterfront i Kapstaden

Det lyxigaste hotellet i Kapstaden

Perfekt läge att utforska staden från

Dag Day 5 - 7 Grootbos/Hermanus

Efter en läcker frukost på One & Only kör ni ner längs kusten till Grootbos Natur Reserve. Grootbos är en miljövänlig lodge belägen strax utanför Hermanus, ca 2.5 timmar med bil från Kapstaden.
Detta är en väldigt romantisk lodge belägen i ett viltreservat med utsikt över havet. Detta är det perfekta stället att koppla av på, det finns så mycket att göra på Grootbos så du kommer troligtvis inte att lämna reservatet alls under de dagarna du tillbringar där. Men om du skulle vilja uppleva lite äventyr så är det bara en 20 minuters bilresa till Gansbaai som är det bästa stället i Sydafrika att dyka ner i bur och se hajar eller åka ut med båt och se valar (mellan juni och november).

Ytterligare info:

Koppla av i ett vackert viltreservat

Åk ut och titta på valar

Ta del av lodgens många aktiviteter

Dag 7 - 10 Babylonstoren/Cape Winelands

När du åker från Grootbos tillbaks till Kapstaden kör du genom Kapstadens vindistrikt vilket tar ca 2,5 timme men kan ta lite längre tid beroende på om du stannar till vid någon vingård på vägen.
Den sista delen av ditt Cape äventyr spenderar du på Babylonstoren, ett underbart vackert litet hotell beläget på en vingård i hjärtat av vindistrikten.
Babylonstoren erbjuder ett otroligt vackert boende i lyxiga stugor, ett underbart spa, en fantastisk restaurang, en trädgård som inte är av denna världen och vinprovning.
Hotellet är perfekt beläget mellan Franschhoek och Stellenbosch och är den ideala platsen att utgå från när man utforskar alla vingårdarna och restaurangerna i området. Det finns väldigt många restauranger av världsklass i området men se till att äta åtminstonde ett mål på Babel, restaurangen på Babylonstoren. Det är en riktigt kulinarisk upplevelse.
Det här är slutet på ditt Cape äventyr, men hör av dig till oss om du skulle vilja att vi lägger till en safari i denna resan, i detta paketet går det utmärkt att få plats med en safari i Kruger Park området.

Ytterligare info:

Belägen på en historisk vingård

Fantastisk restaurang

Perfekt läge att utforska vindistrikten

intresserade av detta paket?

Våra specialiserade reserådgivare väntar på att hjälpa dig att bygga din drömsemester.


* OBS: Vi behöver veta varje barns ålder vid tidpunkten för resan. Om du reser med barn kan du använda meddelandeområdet för att ge oss denna information.