9 Dagars Resa till Sydafrika – Prisvärt Nöje

Pris

ZAR 17,500.00*

17500 *price subject to season/exchange rate

Varaktighet

9 nights

Land

  • South Africa

Sydafrika erbjuder många otroliga resmål för besökare, men 3 av de bästa är safariturer, Kapstaden och Cape Winelands. För resenärer med begränsad tid och budget är denna 10 dagars resa en perfekt introduktion till skönheten och djurlivet i Sydafrika.

Denna resa är underbar för familjer då Pilanesberg National Park är fritt från malaria och bara 2 timmars biltur från Johannesburg.

Börja din resa med 3 dagar på safari i det fantastiska Pilanesberg innan du flyger ner till Kapstaden för 4 nätter på Walden House och 2 nätter på Spier Wine Estate i det vackra Winelands distriktet.

Det här ingår i paketet:

  • 3 nätter på Black Rhino, inklusive måltider och safariturer
  • 4 nätter på Walden House, inklusive frukost
  • 2 nätter på Spier, inklusive frukost
  • Alla transfers till och från flygplatsen
  • Vänligen notera att internationella och inrikes flyg inte ingår i priset

Skräddarsydd resplan
Vänligen hör av dig till oss om du vill ändra på denna resplan, vi hjälper dig gärna att skräddarsy din afrikanska drömsemester.

Resans detaljer

En närme titt på din semester

Dag 1-4 Black Rhino/Pilanesberg

Pilanesberg är en av Sydafrikas bästa nationalparker, där finns de kända "Big5" och ett stort utbud av andra stora och små däggdjur. För besökare som vill ha en malariafri safari med imponerande vilt och landskap som i Kruger, är detta det idealiska reservatet och bara 2 timmar med bil från Johannesburg så är parken enkel att ta sig till.

Black Rhino har ett eget område inom Pilanesberg, vilket gör att gästerna får uppleva ett privat reservat med mycket mindre fordon, då allmänheten inte har tillgång till Black Rhinos område i parken. Därför är safariturerna mycket lugnare och mer autentiska.

Ytterligare info:

Fantastisk safari i ett malariafritt viltreservat.

Ljuvligt boende i bushen.

Jätteduktiga guider.

Dag Day 4-8 Walden House/Cape Town

Åk från Pilanesberg tillbaks till Joahannesburg och flyg ner till vackra Kapstaden.

Kapstaden har en uppsjö av roliga aktiviteter, fantastisk shopping, historiska platser och fantastiska vyer. det är enkelt att utforska staden på de röda sightseeing bussarna. Turerna börjar vid V&A Waterfront och du kan välja antingen den röda eller blå turen. Bussarna är kliv av-kliv på bussar vilket ger dig gott om tid att utforska varje stopp, som t.ex. Kirstenbosch Botanical Gardens, World of Birds, Mariner's Wharf, Constantias vackra vingårdar och mycket mer.

Staden har också vackra stränder, som Camps Bay, Clifton och Llandudno, och se till att ta en tripp upp till Taffelberget, utforska Robben Island, promenera genom Company Gardens och Green Market Square och testa de många caféerna, barerna, bokaffärerna och roliga butikerna på Long Street.

Ytterligare info:

Jättebra läge i Kapstaden

Underbar service

Väldigt bekväma rum

Dag 8-10 Spier Hotel/Stellenbosch

Slutligen spenderar du 2 nätter på Spier Wine Estate i den vackra Winelands regionen. Spier ligger bara några minuter från den historiska staden Stellenbosch och inte långt därifrån finns det en uppsjö av fantastiska vingårdar.
I Winelands finns det massor att göra för alla typer av resenärer - utöver rikedomen av vackra vingårdar, så är de närliggande städerna Stellenbosch och Franschhoek pittoreska och fyllda uteserveringar, fantastiska restauranger med mera. Äventyrliga resenärer kan hitta alla möjliga typer av aktiviteter i området, allt från ridning, köra fyrhjuling, vandrings och mountan bike turer. Kända vingårdar i området är bl.a. La Motte, Haute Cabriere, Asara, Clos Malverne, Jordan, Tokara, Rustenberg och Dombeya (och många fler).

Ytterligare info:

Bo på en vacker vingård.

Barnvänligt hotell

Jättebra läge i Cape Winelands

9 Night Trip to South Africa – Affordable Fun
intresserade av detta paket?

Våra specialiserade reserådgivare väntar på att hjälpa dig att bygga din drömsemester.


* OBS: Vi behöver veta varje barns ålder vid tidpunkten för resan. Om du reser med barn kan du använda meddelandeområdet för att ge oss denna information.