Tilney Manor

AVG/NATT

ZAR 5,905.00*

5905

Betyg

Land

South Africa

Tilney Manor har 6 stora sviter med öppen planlösning, var och en av dem öppnar upp mot en privat veranda med hisnande utsikt över bergen och slätterna. Tilney Manor är den äldsta och troligtvis mest berömda lodgen i Sanbona Private Reserve. Byggnaden uppfördes på 1800-talet och rummen har blivit inredda för att spegla lyxen under den tidsperioden.

 

 

Exklusivitetet som lodgen erbjuder gör att gästerna får personlig service och mat i världsklass i en lugn och fridfull atmosfär. Lodgens inredning är insprirerad av Cape Georgian design och och väver in de naturliga färgerna från de omgivande stenarna och växtligheten, med passande influenser från Sankulturen, i alla gästrummen och i konferensanläggningen.

Londolozi Granite Suites
caret-down caret-up caret-left caret-right

“From the moment we arrived at Tilney we where spoilt with great service and food, luxurious accommodation and wonderful game drives. This is the perfect place for a weekend away in nature."

Alexandra von Knorring Owner & Founder

Safari på Tilney Manor

Varje morgon serveras frukost på verandan, i skuggan av ett gammalt blått gummiträd med utsikt över Karoons landskap. Vid lunchtid kan du ta din tillflykt till den skuggiga innergården där det även finns en fullt utrustad bar. Middagen kan du bli serverad på din egen veranda eller i en mysig matsal med plats för 12 personer. Mellan safariturerna kan gästerna bada i rim-flow poolen.

Sviterna ligger längs sidorna på den gamla herrgården och vetter ut mot den vilda Karoon. De är varmt inredda i crème, beige och gul färg, med afrikansk touch. En brasa håller dig varm på vintern och luftkonditioneringen svalkar dig på sommaren. Sviterna är oerhört stora, det ståtliga sovrummet har en himmelssäng och badrummet har ett fristående badkar och en privat

veranda med solstolar. Ett duschrum och en toalett är gömda bakom stängda dörrar, medans glasdörrar leder ut till en privat trädgård med dubbla utomhus duschar.

Deras fullt utrustade spa ger gästerna möjlighet att återhämta sig från den kärva världen utanför och återfå inre harmoni.

Man åker ut på safaritur två gånger dagligen och turerna kan vara över 3 timmar långa, det bjuds på kaffe och te på morgonturen och kvällsdrinkar på kvällsturen. Andra aktiviteter man kan göra är att vandra i naturen, stjärnskådning och titta på hällristningar.

Läs mer om vår vistelse på Tilney på vår Tilney-Sanbona.

Tilney Manor
Tilney Manor

Varför vi väljer Tilney Manor

  • Malariafritt safariresmål
  • Bästa safarin nära Kapstaden
  • En underbart romantisk safari
Boka resan för livet i dag!

Våra specialiserade reserådgivare väntar på att hjälpa dig att bygga din drömsemester.


* OBS: Vi behöver veta varje barns ålder vid tidpunkten för resan. Om du reser med barn kan du använda meddelandeområdet för att ge oss denna information.