Thonga Beach Lodge

AVG/NATT

ZAR 3,200.00*

3200

Betyg

Land

South Africa

Thonga Beach Lodge har en fantastisk bush och strandatmosfär då det ligger i skogen vid en strandkant på Natals varma kust. Beläget i Isimangaliso Wetland Park, så ligger Thonga avlägset till och man kan bara komma dit via ett fordon med fyrhjulsdrift eller genom att hyra ett flygplan.

 

Detta område är helt orört och har en otroligt rikt marint djurliv, med arter som havslädersköldpadda och falsk karettsköldpadda.

Alex at thonga
caret-down caret-up caret-left caret-right

"Thonga Beach Lodge is a bit of secluded paradise by the beach, if you are looking for a beach vacation away from the crowds then this is a perfect spot for you."

Alexandra von Knorring Owner & Founder

Att bo på Thonga Beach Lodge

På Thonga finns det 12 rymliga hyddor med halmtak och en-suite badrum med privata balkonger och hyddorna är väl avskilda från varandra. Fem av rummen har utsikt över havet och de andra rummen ligger djupt inne i skogen och är lite mer privata. Rummens inredning ger strandkänsla med sina ljusa trägolv, minimalistiska möbler och väggarna, som delvis är kantade med vass, ger lodgen en tropisk atmosfär. Stora sköna sängar med myggnät vända mot fönsterna, så att gästerna kan vakna upp och se ut över stranden eller den frodiga skogen. Badrummen har stora duschar och badkar och sviterna har alla de bekvämligheter man kan förvänta sig, som t.ex. te och kaffekokare, minibar, kassaskåp och hårfön.

Lodgens huvudbyggnad har en öppen altan, bar och lounge. De flesta måltiderna serveras på altanen som skuggas av stora vackra träd. Efter middagen kan man njuta av drinkar sittandes runt den öppna elden i deras "boma". Poolen ligger en bit bort från huvudbyggnaden och är skyddad mot vinden av träden och buskarna, och det finns en utkiksplats med solbäddar på stranden som skuggas av hög vass. Stranden är orörd och sträcker sig så långt ögat når. Med sina stora sanddyner och vackra skog är detta en oerhört speciell plats. Idealisk för smekmånadspar som vill ha mycket privatliv och romantik, och det perfekta stället för en naturentusiast. Thonga är också ett av de främsta valen för dykare då det finns 8 olika rev nära Thonga Beach Lodge, varav det djupaste revet är ca 20 meter djupt.

Thonga Beach Lodge
Thonga Beach Lodge

Det finns gott om aktiviteter här, men lodgen är också perfekt för lata eftermiddagar då man kan koppla av på den soliga stranden. Gästerna kan snorkla, testa att dyka, promenera i skogen eller ta en tur till Sibya Lake där man ofta kan se flodhästar och krokodiler i vattnet. Sköldpaddsspårningen som pågår mellan november och februari får man inte missa.

Det finns ett spa, en presentbutik och ett litet Marint center på lodgen.

Thonga ligger i ett område där risken att få malaria är låg, men det är ändå bäst att ta malaria medicin. Lodgen tar emot barn i alla åldrar men föräldrarna råds till att ta med filmer och annan underhållning då Thonga inte har satellite TV.

Varför vi väljer Thonga Beach Lodge

  • Barfotalyx i sitt esse
  • Otrolig Robinson Crusoe strand
  • Vackert boende
Boka resan för livet i dag!

Våra specialiserade reserådgivare väntar på att hjälpa dig att bygga din drömsemester.


* OBS: Vi behöver veta varje barns ålder vid tidpunkten för resan. Om du reser med barn kan du använda meddelandeområdet för att ge oss denna information.