Spier

AVG/NATT

ZAR 950.00*

950

Betyg

Land

South Africa

Spier Wine Estate är ett av landets mest berömda resmål i Winelandsområdet. Vitkalkade byggnader på en grön frodig gräsmatta med vackra vide träd. Detta år ett perfekt ställe för stora grupper och familjer då det finns gott om stora gräsmattor för barnen att springa omkring på.  

Hotellet är unikt i området; det finns en distinkt bykänsla i de jordfärgade raderna av byggnader uppförda i sydeuropeisk stil, med trädkantade gångar och kanaler med porlande vatten.

eagle encounter at spier
caret-down caret-up caret-left caret-right

“Spier is a fantastic wine estate hotel that caters for the entire family, there is so much to do on the estate with lots of fun activities for the kids and restaurants and wine tasting for the adults. This is a great option for families visiting the Cape Winelands. "

Alexandra von Knorring Owner & Founder

Att bo på Spier

Rummen har en väldigt rustik inredning, med mörkt trä och ljusa väggar. Sviten med sina zebrarandiga kuddar och bord av trägrenar, är luftig och ljus och har utsikt över vingårdarna. Rummen är byggda runt sex privata gårdsplaner, var och en har pool. Rummen med en trädgårdsterrass har utsikt mot poolen, och varje bottenvåning har en veranda med rottingmöbler. Det finns golfbilar som kan köra gästerna till och från sina rum.

På Spier får man verkligen känslan av ett semesterhotell, med sina stora ytor, generösa pooler, konferenscenter, amfiteater, vinkällare, flertalet restauranger, picknickområden och en marknad med handgjorda saker. "The eagle encounters centre" är ett mycket intressant program som ger gästerna en möjlighet att umgås med och lära sig mer om flera arter av rovfåglar (väldigt roligt för barnen).

Spier
Spier picnic

Varför vi väljer Spier

  • Jättebra för barnen
  • Mycket aktiviteter inom hotellområdet
  • Perfekt läge i Cape Winelands
Boka resan för livet i dag!

Våra specialiserade reserådgivare väntar på att hjälpa dig att bygga din drömsemester.


* OBS: Vi behöver veta varje barns ålder vid tidpunkten för resan. Om du reser med barn kan du använda meddelandeområdet för att ge oss denna information.