Klaserie Sands River Camp

AVG/NATT

ZAR 4,100.00*

4100

Betyg

Land

South Africa

Klaserie Sands River Camp är en liten lyxig safari lodge belägen i Klaserie Viltreservat. Klaserie Viltreservat är en del av Greater Kruger National Park. Detta är utan tvekan ett av de bästa ställena i Sydafrika för att beskåda de vilda djuren.

Lodgen har bara 4 sviter, en av de är en familjesvit och det finns också en smekmånadssvit. Lodgen har aldrig mer än 10 gäster åt gången så du får verkligen känslan av stillhet och ro och av att vara ett med naturen. 

Gästsviterna på Klaserie Sands River Camp är alla vackert dekorerade och har rymliga badrum och enskilda altaner med utsikt över den torra flodbädden.

 

Det bästa med denna lodgen är huvudbyggnaden med sin stora altan i trä och en rim-flow pool. Detta är det perfekta stället att koppla av på mellan safariturerna och passa på att titta på djuren som passerar förbi. När jag bodde på lodgen och satt på altanen och njöt av en kall öl kom det en hel hord av elefanter som ville dricka ut vattenhålet precis utanför.

Maten och servicen hos Klaserie Sands River Camp är helt fantastisk. Man märker tydligt att denna lodgen är väldigt välskött då allt är omhändertaget och planerat in i minsta detalj. Eftersom maten är så otroligt god finns det en risk att man äter för mycket men lyckligtvis finns det även ett litet gym på lodgen.

 

 

caret-down caret-up caret-left caret-right

"Klaserie Sands River Camp är en liten, romantisk och väldigt lyxig safarilodge belägen i Klaserie Game Reserve. Om du vill ha en lyxig safari med mycket valuta för pengarna är detta ett mycket bra val. "

Adam Malmnas Ägare & Grundare

Safari på Klaserie Sands River Camp

 

Safariupplevelsen är helt exceptionell på Klaserie Sands River Camp. Att åka på safari med Brian är en otrolig upplevelse, han är en oerhört kunnig viltdjursguide och han gillar verkligen att dela med sig av sin kunskap med sina gäster.

Vi såg enormt många djur på våra safariturer men den riktiga höjdpunkten för mig var när vi lämnade vårt fordon för att titta närmare på en elefant till fots. Det är en fantastisk upplevelse att titta på vilda djur till fots men det är inte något jag skulle känna mig bekväm med att göra med vilken guide som helst, men med Brian kände jag mig helt trygg.

 

 

 

Sammanfattningsvis, om du är på jakt efter en liten lyxig lodge som erbjuder dig en fantastisk vy över de vilda djuren och massor av valuta för pengarna så är Klaserie Sands River Camp ett mycket bra val.

För att läsa mer om vår senaste vistelse på Klaserie River Sands kan du kika på vår blogg.

 

Klaserie Sands River Camp
Klaserie Sands River Camp

Varför vi väljer Klaserie Sands River Camp

  • Otroligt mycket valuta för pengarna
  • En liten lodge som drivs av ägaren
  • God mat och mycket bra service
Boka resan för livet i dag!

Våra specialiserade reserådgivare väntar på att hjälpa dig att bygga din drömsemester.


* OBS: Vi behöver veta varje barns ålder vid tidpunkten för resan. Om du reser med barn kan du använda meddelandeområdet för att ge oss denna information.