Kapama Karula

AVG/NATT

ZAR 10,500.00*

10500

Betyg

Land

South Africa

Kapama Karula är den mest privata och lyxiga av safarilodgerna i Kapama Game Reserve i den nordöstra delen av Sydafrika. Belägen i en avskild del av nordöstra Kapama så är Karula en rofylld plats där man kan njuta av ljudet från Klaserie River som porlar genom lägret. Det är vanligt att se djuren i Karula 

vandra längs flodbanken vilket gör detta till ett fantastiskt ställe att se vilda djur på.

Lodgen vänder sig till både par och familjer och båda typerna av resenärer kan njuta av lugnet, roliga aktiviteter och bekvämlighet i Karulas lyxiga miljö.

caret-down caret-up caret-left caret-right

"Vi hade en otrolig safariupplevelse på Kapama, jag tror inte att jag någonsin varit så nära så många lejon. "

Alexandra von Knorring Ägare & Grundare

Staying på Kapama Karula

Kapama Karula är ett lyxigt läger som består av sju lyxiga tältsviter och fem exklusiva superior och familjesviter. Safarilodgen är designad i modern stil och dekorerad med ljusa färger och möbler i safaristil. De exklusiva sviterna är väldigt rymliga och mäter ca 115 m². Tälten och de exklusiva sviterna har luftkonditionering och stora badrum.

Familjesviterna har ett extra sovrum som man kommer in i från vardagsrummet. Dessa stora sviter har en egen altan men alla delar en gemensam pool. Superiorsviterna är perfekta för par

 

och har en vacker ostörd utsikt över floden som ligger precis intill. De som känner för att sova i tält för en mer traditionell safaristil kan boka tält, dock är Kapamas tält utrustade med samma lyxiga bekvämligheterna som sviterna och är en god kompromiss mellan lyx och att komma nära naturen.

De gemensamma utrymmena på Kapama Karula är fridfulla och bekväma. Här finns lounge, pool, bar, matsal och en altan i trä med vy över Klaserie River. Par kan ordna romantiska middagar bredvid eldstaden i biblioteket.

 

Kapama Karula
Kapama Karula

Varför vi väljer Kapama Karula

  • Jättebra safariturer och fantastiska guider och spårare
  • Underbart boende
  • Väldigt romantiskt
Boka resan för livet i dag!

Våra specialiserade reserådgivare väntar på att hjälpa dig att bygga din drömsemester.


* OBS: Vi behöver veta varje barns ålder vid tidpunkten för resan. Om du reser med barn kan du använda meddelandeområdet för att ge oss denna information.