Kambaku Safari Lodge

AVG/NATT

ZAR 4,700.00*

4700

Betyg

Land

South Africa

Kambaku är en safarilodge som drivs av en genuin sydafrikansk familj, servicen är varm och vänlig och där finns alla bekvämligheter man kan önska sig för en perfekt vistelse. Safarilodgen är belägen i Timbavati Private Game Reserve bredvid Kruger National Park.

Kambaku är en underbar safarilodge som välkomnar gäster som vänner och när man åker därifrån har man blivit en del av familjen.

 

 

Idealisk för familjer och mindre grupper då Kambaku är litet och privat. Rummen ligger tätt bredvid varandra och nära huvudbyggnaden och poolen. Där finns en underbar trädgård med vacker utsikt över vattenhålet och slätten. Djuren kommer ofta till vattenhålet för att dricka och vore det inte för det elektriska stängslet så skulle du nog ha oväntade gäster vid ditt bord.

Timbavati Lion
caret-down caret-up caret-left caret-right

“Vi har alltid haft de mest fantastiska safariupplevelserna här, guiderna på Kambaku är de bästa i branchen."

Alexandra von Knorring Ägare & Grundare

Safari på Kambaku

Huvudbyggnaden har en bar och en liten matsal som öppnar upp mot verandan, härifrån kan du se rätt ner till vattenhålet i slutet av trädgården. På ovanvåningen finns det en till mindre lounge och en altan i trä, vilket är en utmärkt plats att ta en drink på samtidigt som du njuter av den underbara omgivningen. Då lodgen drivs av en generator är det ganska begränsat med elektricitet och på natten i Kambaku tänder man paraffin lampor vilket ger en magisk och romantisk känsla.

Kambaku är väldigt familjärt och med vänlig service så atmosfären är mycket avslappnad. Gästerna får gärna hälsa på i den miljövänliga personalbyn som ligger intill lodgen. Robyn och Ken som sköter lodgen är underbara och guiderna och spårarna gör allt i sin makt för att se till att gästerna får en fantastisk safaritur.

 

Det finns 8 stugor, bekväma och rymliga med halmtak, högt i tak och en blandning av afrikansk inredning och moderna mjuka toner för att bibehålla Kambakus stil. Alla rummen har stora sköna himmelssängar med myggnät och takfläktar för sommaren. Badrummen är fina med separat badkar och dusch.

Kambaku tillåter att deras jeepar kör av vägen för att låta gästerna komma väldigt nära djuren. Barn är välkomna på Kambaku och får följa med på safariturer beroende på hur mogna de är och det är upp till ledningen att ta individuella beslut. Om barnet är för ungt finns det en barnvakt på lodgen som ser efter dem. Det finns en härlig pool som gästerna kan koppla av vid mellan safariturerna.

Varför vi väljer Kambaku

  • Perfekt för familjer
  • Stor chans att se mycket vilda djur
  • Fantastisk service
Boka resan för livet i dag!

Våra specialiserade reserådgivare väntar på att hjälpa dig att bygga din drömsemester.


* OBS: Vi behöver veta varje barns ålder vid tidpunkten för resan. Om du reser med barn kan du använda meddelandeområdet för att ge oss denna information.