Gondwana Lodge

AVG/NATT

ZAR 5,905.00*

5905

Betyg

Land

South Africa

Gondwana Lodge är en av tre lyxiga safarilodger belägna i Sanbona Wildlife Reserve. Gondwana är en halmtäckt lodge i två våningar med 12 rymliga sviter. Varje svit har antingen en stor privat veranda eller balkong med fantastisk utsikt över det omgivande Karoo landskapet.

 

 

Gondwana Lodge är ett fantastiskt alternativ för familjer, eftersom det bara är 3 timmars bilresa från Kapstaden och ligger långt utanför malariabältet. Detta gör det perfekt för föräldrar som vill undvika både långa restider och att behöva ge sina barn malaria medicin.

Londolozi Granite Suites
caret-down caret-up caret-left caret-right

“Direkt när vi anlände till Gondwana blev vi bortskämda med jättebra service och mat, lyxigt boende och underbara safariturer. Detta är det perfekta stället för en helg i naturen."

Adam Malmnas Ägare & Grundare

Safari på Gondwana Lodge

Sviterna är rymliga och har en öppen planlösning med sov- och vardagsrum som leder ut till en veranda eller en balkong. Det finns också ett rymligt badrum med ett fristående badkar samt en stor dusch. Fyra av sviterna på Gondwana sitter ihop, vilket är jättebra för familjer som reser tillsammans och vill uppleva en perfekt familjesafari.

Gondwana Lodge är inrett i en modern samtida afrikansk safari stil, med öppna ytor, högt i tak och man ser bushen och underbart vackra vyer från hela lodgen.

 

 

 

Lodgen har också ett stort vardagsrum som öppnar upp mot en veranda och en härlig pool, liksom en afrikansk boma för utomhusmiddagar och ett spa med 2 behandlingsrum där gästerna kan bli bortskämda med massage, manikyr eller pedikyr efter en dag ute på safari. Lodgen har också ett barn center och en klätterställning, och är mycket barnvänligt .

 

 

Gondwana Family lodge,

Varför vi väljer Gondwana Lodge

  • Malariafritt safariresmål
  • Bästa safarin nära Kapstaden
  • Perfekt för familjer
Boka resan för livet i dag!

Våra specialiserade reserådgivare väntar på att hjälpa dig att bygga din drömsemester.


* OBS: Vi behöver veta varje barns ålder vid tidpunkten för resan. Om du reser med barn kan du använda meddelandeområdet för att ge oss denna information.