Clarendon Bantry Bay

AVG/NATT

ZAR 1,875.00*

1875

Betyg

Stad

Kapstaden

Land

South Africa

Clarendon Bantry Bay erbjuder gästerna ett lyxigt boende på en av de bästa platserna i Kapstaden, och det är en perfekt retreat för en oförglömlig semester med varm och vänlig gästfrihet och rum med otrolig havsutsikt.

 

 

När du stiger in i Clarendon känner du dig genast avslappnad när du ser deras balkonger med glasfasad och de bekväma sofforna som du kan slappna av på medans du lyssnar på havets brus. Gästfriheten på Clarendon är varm och personlig, och personalen är väldigt uppmärksam och professionell.

 

Clarendon Bantry Bay
caret-down caret-up caret-left caret-right

“Clarendon är till och med bättre i verkligheten än på fotona - otroliga utsikter från balkongerna, fantastiska rum, skyddat poolområde och personlig service."

Adam Malmnas Ägare & Grundare

Det finns 10 rum på Clarendon Bantry Bay, alla smakfullt och vackert inredda med modern finish. Rummen är rymliga men skiljer sig i storlek, det finns standard och superior rum, sviter och vackra takvåningar. Det välplanerade hotellet har 4 våningar vilket ger god avskildhet från andra gäster. Två rum är på samma våning som receptionen så gäster som har svårt för trappor behöver inte oroa sig.

Varje rum är individuellt inrett i svala, moderna toner. Rummen är rymliga och mycket bekväma. Och det finns otroligt stora en-suite badrum

 

 

med moderna bekvämligheter och stora badkar. Ta chansen att koppla av i deras mjuka badrockar.

De främre rummen har balkonger med glasfasad och otrolig vy med bekväma stolar. Superiorsviten på 2:a våningen har en egen trappa som leder ner till poolen så att gästerna inte behöver gå via receptionen. Takvåningen som upptar större delen av den översta våningen har egen ingång från parkeringsplatsen och ger gästerna extra avskildhet och utrymme. Den stora balkongen har härliga solstolar.

Beläget på klipporna i Bantry Bay med otrolig utsikt över havet från vardagsrummet och den privata poolen kommer gästerna definitivt att tillbringa många timmar här och bara beundra utsikten. Detta hotell är byggt över flera nivåer och när gästerna anländer möts de av en spektakulär vy från vardagsrummet och matsalen som leder till en ljuvlig balkong där frukosten serveras.  Modern och minimalistisk inredning i ljusa toner andas lyx och elegans samtidigt som atmosfären är mycket hemtrevlig. Det naturliga ljuset som strömmar genom denna vackra byggnad bidrar till den varma och lugna miljön.

Frukosten är fantastisk och varierad, med alternativ som passar alla. Att njuta av pannkakor, ägg, frukt och jättegott kaffe

 

 

på den avskilda balkongen är en perfekt start på en dag i Kapstaden.
Middagar kan också ordnas på begäran.

Gräsmattan med pool ligger på första planet och har ett stort privat område där man kan koppla av på solstolar som är vända mot havet. Bantry Bay är den mest skyddade delen av Kapstadens kust och drabbas inte av den hårda sommarvinden så detta är en idealisk plats för gäster som vill njuta av lata dagar vid poolen under den afrikanska solen.

Vänligen observera att Clarendon Bay inte tar emot barn under 12 år.

Varför vi väljer Clarendon Bantry Bay

  • Oslagbart belägen med otrolig utsikt över havet
  • Lyxigt boende
  • 5-stjärning service
Boka resan för livet i dag!

Våra specialiserade reserådgivare väntar på att hjälpa dig att bygga din drömsemester.


* OBS: Vi behöver veta varje barns ålder vid tidpunkten för resan. Om du reser med barn kan du använda meddelandeområdet för att ge oss denna information.