Clarendon Fresnaye

AVG/NATT

ZAR 1,625.00*

1625

Betyg

Stad

Kapstaden

Land

South Africa

I den exklusiva Fresnaye, en förort till Kapstaden, ligger Clarendon Fresnaye som är en elegant hotelloas med anlagda trädgårdar och lugna poolområden kantade med palmer. En gång i tiden ägdes Clarendon av Kapstadens guvernör och byggnaden är en vacker historisk byggnad med moderna bekvämligheter.

Fresnaye ligger precis under det ikoniska Lion's Head och ståtar med fantastisk utsikt över havet. Hotellets läge låter gästerna bo nära några av Kapstadens bästa platser, inklusive Clifton Beaches och Camps Bay, Llandudno, V & A Waterfront, livliga Greenpoint och stadens pulserande centrum.

 

Clarendon Fresnaye
caret-down caret-up caret-left caret-right

“Under åren som gått har Adam och jag haft turen att bo på Clarendon Fresnay vid flera tillfällen och det är alltid den perfekta Kapstaden-upplevelsen för oss."

Alexandra von Knorring Ägare & Grundare

Det finns flera olika typer av rum, t.ex. standard- och superiorrum samt familjesviter, på Fresnaye. Alla rum är rymliga och alla har  5-stjärniga bekvämligheter och utsikt mot bergen, lummiga trädgårdar eller Atlanten. Trots att det är ett litet hotell erbjuder Fresnaye gott om avskildhet och lugn och ro.

Familjesviterna har gott om utrymme och en vy över trädgården och 2 pooler. Varje svit har ett extra utrymme anpassat för barnen. De eleganta superiorrummen har utsikt över havet, bekväma sittutrymmen och moderna möbler. Standardrummen har utsikt antingen över bergen, trädgården eller havet och är

 

 

rymliga och smakfullt inredda. Rummen är luftkonditionerade så man får lindring under varma sommardagar, och det finns dagstidningar, gratis WiFi och de erbjuder både barnvakt och hjälp med tvätt.

Personalen på Clarendon Fresnaye är särskilt känd för att vara personlig, uppmärksam och alltid vänlig. Frukostar tillagas på beställning och personalen rekommenderar gärna utmärkta restauranger i närheten och bokar dagsturer och utflykter.

 

Clarendon Fresnaye

Beläget på klipporna i Bantry Bay med otrolig utsikt över havet från vardagsrummet och den privata poolen kommer gästerna definitivt att tillbringa många timmar här och bara beundra utsikten. Detta hotell är byggt över flera nivåer och när gästerna anländer möts de av en spektakulär vy från vardagsrummet och matsalen som leder till en ljuvlig balkong där frukosten serveras.  Modern och minimalistisk inredning i ljusa toner andas lyx och elegans samtidigt som atmosfären är mycket hemtrevlig. Det naturliga ljuset som strömmar genom denna vackra byggnad bidrar till den varma och lugna miljön.

Frukosten är fantastisk och varierad, med alternativ som passar alla. Att njuta av pannkakor, ägg, frukt och jättegott kaffe

 

på den avskilda balkongen är en perfekt start på en dag i Kapstaden.
Middagar kan också ordnas på begäran.

Gräsmattan med pool ligger på första planet och har ett stort privat område där man kan koppla av på solstolar som är vända mot havet. Bantry Bay är den mest skyddade delen av Kapstadens kust och drabbas inte av den hårda sommarvinden så detta är en idealisk plats för gäster som vill njuta av lata dagar vid poolen under den afrikanska solen.

Vänligen observera att Clarendon Bay inte tar emot barn under 12 år.

Varför vi väljer Clarendon Fresnaye

  • Oslagbart boende med otrolig vy över havet
  • Lyxigt boende
  • 5-stjärnig service
Boka resan för livet i dag!

Våra specialiserade reserådgivare väntar på att hjälpa dig att bygga din drömsemester.


* OBS: Vi behöver veta varje barns ålder vid tidpunkten för resan. Om du reser med barn kan du använda meddelandeområdet för att ge oss denna information.