Buffelsdrift

AVG/NATT

ZAR 2,190.00*

2190

Betyg

Land

South Africa

Buffelsdrift är en vacker tältlodge som ligger i Klein Karoo, en kort bilresa från den berömda "struts" staden Oudtshoorn.


Bo i ett naturskönt område intill en stor damm. Här finns det mycket att göra för hela familjen, från att åka på safari till att umgås med elefanter eller bara njuta av en lat eftermiddag i den vackra spaanläggningen.

 

 

 

Buffelsdrift är ett underbart ställe att stanna på som första stoppet på en Garden Route tur då det ligger ca fem timmar från Kapstaden.

 

caret-down caret-up caret-left caret-right

“Buffelsdrift erbjuder fantastiska naturupplevelser i Karoon och är ett jättebra ställe för familjer."

Adam Malmnas Ägare & Grundare

Att bo på Buffelsdrift

Buffelsdrift erbjuder sina gäster boende i lyxiga luftkonditionerade tält. Lodgen har 25 lyxiga tält med egna en-suite badrum och duschar utanför och en privat veranda. Buffelsdrift har även 4 familjesviter, som består av ett tält med två sovrum och delat badrum. Dessa är perfekta när du reser som familj.

Lodgen har en stor restaurang som serverar frukost, lunch och middag. Det finns också ett poolområde bredvid dammen, vilket är ett bra ställe att koppla av på och njuta av solen mellan de många aktiviteter som erbjuds av lodgen.

Gästerna som bor på Buffelsdrift kan välja från ett brett utbud av roliga aktiviteter. Här finns något att göra för hela familjen.

 

 

Den främsta attraktionen på Buffelsdrift är att träffa elefanter och interagera med dem. Lodgen har 3 elefanter som är uppfödda för hand då de blev föräldralösa vid tidig ålder. Gästerna på lodgen kan lära känna dessa underbara elefanter riktigt väl under sin vistelse här. 

Buffelsdrift erbjuder även safariturer på morgonen och på eftermiddagen. Detta är inte ett "Big 5" reservat men gästerna får ändå en härlig safaritur i naturen och kan njuta av de fantastiska vyerna och mycket vilt.

Gästerna på Buffelsdrift har också möjlighet att gå på en surikatsafari. Surikatsafarin startar i gryningen och gästerna har möjlighet att komma riktigt nära dessa fantastiska grävande varelser.

För gäster som vill koppla av en stund rekommenderar vi ett besök på Buffelsdrift spa.

Du kan också läsa mer om vår senaste vistelse på Buffelsdrift på vår blogg.

 

 

 

Buffelsdrift

Varför vi väljer Buffelsdrift

  • Underbart boende i tält
  • Fantastiskt för barn
  • Massor av roliga aktiviteter för hela familjen
Boka resan för livet i dag!

Våra specialiserade reserådgivare väntar på att hjälpa dig att bygga din drömsemester.


* OBS: Vi behöver veta varje barns ålder vid tidpunkten för resan. Om du reser med barn kan du använda meddelandeområdet för att ge oss denna information.