Black Rhino

AVG/NATT

ZAR 2,855.00*

2855

Betyg

Land

South Africa

Black Rhino är en traditionell och rofylld viltlodge med halmtak, lodgen vilar vid foten av Pilanesbergs slocknade vulkan, i Black Rhino Private Reserve. Den vackra lodgen ligger nära ett aktivt vattenhål, där man kan skåda massor av olika sorters fåglar och ofta se elefantflockar när man sitter på altanen vid poolen.

 

 

 

 

 

Noshörningen som lodgen är uppkallad efter kommer ofta till området runt lodgen, vilket är en fantastisk syn i ett litet privat viltreservat. Reservatet har också en stor population av buffel samt de andra i den berömda "Big 5". Att reservatet ligger utanför malariabältet gör denna lodge perfekt för familjer. 

 

 

Emilie and Adam at Black Rhino
caret-down caret-up caret-left caret-right

“Black Rhino är det perfekta safariresmålet för familjer. Jag kan inte tänka mig ett bättre ställe att spendera kvalitetstid med familjen på."

Adam Malmnas Ägare & Grundare

Safari på Black Rhino

14 bekväma sviter (inklusive dubbel och familj) som alla har privata uteplatser och luftkonditionering, och lodgens allmänna utrymmen, inklusive matplatsen, är utformade för att öppna upp mot bushen, vilket ger gott om möjligheter att se djuren. Familjesviterna är lite avskilda från resten av lodgen, och har sin egen pool. Detta gör lodgen perfekt utrustad för att passa både familjer och par men även resenärer som söker ett lugnt boende.


Barn i alla åldrar är välkomna på Black Rhino.

Poolens altan har utsikt över det lummiga fältet och är den perfekta platsen att koppla av på efter safariturer, vilket man även kan göra i det utmärkta bar- och restaurang området.

 

 

Här kan man välja att åka på safaris i luftballong eller på elefantryggen. Sun City ligger i närheten. Andra specialiserade safaris som erbjuds är safari till fots, safaris med inriktning på fotografering och fågelsafari. Black Rhinos safaris är väldigt exklusiva då de har ett avtal med Pilanesberg vilket ger dem tillåtelse att passera genom en stor outforskad dal innan de når safariparkens egna vägar. Denna fantastiska tillgång gör att gästerna kan se stora grupper av rovdjur.

För mer information om Black Rhino som familjelodge, se vårt blogginlägg på familjesafari.

 

Emilie-at-Black-Rhino
Black Rhino

Varför vi väljer Black Rhino

  • Safariresmål fritt från malaria
  • Riktigt bra safari för familjer
  • Litet och privat
Boka resan för livet i dag!

Våra specialiserade reserådgivare väntar på att hjälpa dig att bygga din drömsemester.


* OBS: Vi behöver veta varje barns ålder vid tidpunkten för resan. Om du reser med barn kan du använda meddelandeområdet för att ge oss denna information.