Babylonstoren

AVG/NATT

ZAR 2,925.00*

2925

Betyg

Land

South Africa

Babylonstoren är ett fantastisk gårdshotell beläget i hjärtat av Cape Winelands i Drakenstein Valley mellan Franschhoek och Paarl. Babylonstoren är en historisk Cape Dutch gård som har blivit omsorgsfullt renoverad och resultatet är magnifikt.

 

 

På Babylonstoren bor gästerna antingen i herrgården eller i charmiga stugor som har 1-2 sovrum. Boendet på Babylonstoren är modernt men de har ändå lyckats bibehålla atmosfären från den historiska gårdsmiljön.

 

Babylonstoren
caret-down caret-up caret-left caret-right

“Babylonstoren är verkligen en magisk plats, det är svårt att säga vad som varit höjdpunkterna för oss när vi har bott över här för allt är så perfekt. Maten på Babel förtjänar ett särskilt omnämnande."

Adam Malmnas Ägare & Grundare

De renoverade vackert inredda stugorna är rymliga och moderna, med stora sovrum som leder ut till ett vardagsrum och en matplats. Gästerna kan njuta av drycker som te och kaffe i baren och loungen och allt ingår i priset.

Poolen på Babylonstoren ligger i en vattenreservoar som har omvandlats till en mycket vacker unik pool. Bredvid poolen ligger ett litet spa och ett välutrustat gym. Du kan också använda de tillgängliga cyklar som finns på gården för att utforska området. I spaavdelningen finns ett hamam och ett av behandlingsrummen ligger utomhus. Spaet har en rofylld och lyxig atmosfär.

 

 

 

 

Trädgården på Babylonstoren är mycket unik och det är utan tvekan en av de största i sitt slag i världen. Trädgården sträcker sig över åtta tunnland och innehåller mer än 300 olika typer av växter som alla är ätbara. Trädgården på Babylonstoren är indelad i 15 sektioner med grönsaker, bär, frukter, inhemska växter, kaktusfikon och till och med bin och ankor. Gästerna på Babylonstoren är välkomna att gå in i trädgården och plocka sina egna frukter och grönsaker. Se till att ta en guidad tur i trädgården när du besöker Babylonstoren.

 

 

 

babylonstoren

Med ett sådant underbart utbud av färskvaror är det inte oväntat att restaurangen på Babylonstoren serverar fantastiska måltider. Frukosten är utsökt med färska frukter och grönsaksjuicer, müslibarer med frukt (inklusive avokado), yoghurt och honung. Du kan naturligtvis också få en tillagad varm frukost.

 

 

Babylonstoren har endast öppet för frukost och lunch på tisdagar och torsdag till lördag. Se till att boka i god tid om du vill äta lunch där, särskilt på helgerna, eftersom deras fantastiska atmosfär och meny är mycket populär. På måndagar och onsdagar har gården pizzakväll och på söndagar italiensk afton.

 

 

Varför vi väljer Babylonstoren

  • Rogivande trädgårdar och en fantastisk restaurang
  • Härligt spa
  • Utmärkt service
Boka resan för livet i dag!

Våra specialiserade reserådgivare väntar på att hjälpa dig att bygga din drömsemester.


* OBS: Vi behöver veta varje barns ålder vid tidpunkten för resan. Om du reser med barn kan du använda meddelandeområdet för att ge oss denna information.