En Helg på Buffelsdrift

Family at Buffelsdrift

Vi tillbringade nyligen 2 nätter på Buffelsdrift Game Lodge i Klein Karoo. Detta är ett perfekt ställe att ta en liten paus på eller som första stopp när man åker på Garden Route.

Vi bodde i ett familjetält vilket är jättebra när man reser med barn då det består av ett dubbelrum som leder till ett rymligt badrum som sitter ihop med ett "twin" rum. Tälten på Buffelsdrift är vackert inredda och rymliga

och de har luftkonditionering, vilket behövs i Karoo på heta sommardagar och kyliga vinternätter.

Första dagen njöt vi av lodgen och av att umgås med elefanter. Detta var verkligen höjdpunkten för vår dotter Emilie, alla älskade elefanterna men hon var i sjunde himlen och kunde inte sluta prata om dem.

emilie at Buffelsdrift

Följande dag åkte Emilie och jag ut på en 2 timmars safaritur. Vår guide gjorde ett fantastiskt jobb med att underhålla oss och visade oss gott om fantastiska djur. Till och med Emilie lyckades sitta still under hela turen.

Buffelsdrift är ett jättebra resmål för familjer och jag kan verkligen rekommendera det. Allting här var jättebra, från maten till servicen till boendet och sist men inte minst deras ljuvliga spa där Alex tillbringade en skön eftermiddag.

Spa at Buffelsdrift